ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,44. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

05.06.2012 10:55:01 - LeeeV

Kdo jsem

Pane poslanče, vy jste co zač? Vůbec Vás neznám. Čím se zabýváte a co jste po dobu, kdy vykonáváte funkci, udělal dobrého pro občany této země?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

07.05.2013 10:34:54 - Jaroslav Eček
Dobrý den,

Narodil jsem se narodil 26. 4. 1970 v Sokolově, vyrůstal v Praze.

Vyučil se knihařem při Jedličkově ústavu a školách v roce 1987. Poté pracoval jako knihař v Tiskařských závodech Kolín, pracoviště Praha a také na 1. Lékařské fakultě UK v Praze.

V posledních 11 letech jsem pracoval jako vedoucí prodejny ve zdrav. pomůckách, terénním pracovníkem a školitelem v kurzech pro nelékařské zdravotní obory.

Dále velice rád spolupracuji s pražskou společností AB Asistent a Polámaným mravenečkem pro jejich poslání vytvářet pracovní příležitosti pro osoby se zdravotním znevýhodněním.

Samozřejmě mi nejsou lhostejné životní příběhy klientů, s kterými se denně setkávám. Zdravotnictví, zejména pak pomoc lidem s postižením je obor, kde v klidu mohu tvrdit, že práce se mi stala koníčkem, rád bych se jí věnoval i nadále.

Zvolení poslancem vnímám jako výzvu, protože program TOP vyjadřuje, o čem je přesvědčen.

Životním heslem je: Nikdy se nevzdávej svých snů.

Jaroslav Eček