MUDr. Jiří Koskuba

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,66. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

14.04.2017 0:09:20 - mravenec-99

Migranti jsou potají pašováni do česka a vysávají naše zdravotnictví

1) Víte, že v jedné nejmenované pražské nemocnici se dveře skoro netrhnou, jak do a z nich proudí černoši? Víte, že podmínky využívání zdravotnictví pro cizince jsou u nás jedny z nejlepších v evropě? Tak proč by se k nám nehrnuli, že? Kdo je za to zodpovědný?

2) Jen v Praze za poslední rok přibylo zjevně několik tisíc arabů a černochů. V celé republice tak 30 000-40 000. Pokud se Vám to zdá přehnané - jsou to 3-4 migranti na 1000 lidí. Tento počet byl i tak zjevně několikanásobně překročen ve velkých městech. Vesnice to kompenzují, ale celkově je u nás tak okolo 70 000-80 000 arabů a černochů. Kdy přesně k tomu dostali politici mandát? Co s tím budete dělat?

3) Pokud mi nevěříte, zkuste se projít městem a spočítat prvních 1000 lidí, které náhodně potkáte. V centru Prahy těch černochů a arabů bude tak 50-70 (tzn.5-7%!). Na Václaváku i více. Proč politici ohrožují naše životy?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

14.04.2017 10:03:38 - MUDr. Jiří Koskuba
 

Milý Ferdo,

o Vámi zmíněné nemocnici nic nevím. Jen Vás mohu ujistit, že Bulovka to není. Zatím. Máte však pravdu v tom, že obecně i o nepojištěné cizince, včetně vagabundů se staráme až přehnaně. Za oficiální migranty nám ale platí MV.

Rovněž uznávám, že přes delší zimu vskutku v centru Prahy výrazně přibylo opálených až velmi opálených mladých mužů. Ale pokud je mi známo, český parlament nikomu v tomto žádný mandát nedal. Nicméně existují i vysoce postavení politici, kteří se o názor jiných starají toliko tehdy, když potřebují jejich hlasy. A pak si jdou jen za svým prospěchem. Mnozí již dlouho. Abych však byl objektivní, on ani jistý kobližkář není, bohužel, výjimkou. Jen umí lépe populisticky mlžit.

Na podzim se jako voliči můžeme pokusit opět něco změnit. Ale obávám se, že vlastně ani není moc z čeho vybírat. Smutné konstatování, uznávám. Kéž bych se mýlil.

S pozdravem jk