ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

15.04.2017 9:31:42 - Michal Holub

diskriminace

Dobry den, podle mě je diskrimanace nadřazovaní ( i ulevama financníma) jen jedné skupiny lidí , mílím se? A jestli že mám pravdu, je danové zvíhodnění jen jedné skupiny zaměstnanců ( ne všem) jasná ikdyž pozitivní ( demografický vývoj, ja to sice uznávám, ale nechapu proc když já taky svím rozhodnutím v podstatě demografickým nechci prznit českej genom, mám být diskriminován) To prostě nechápu. Na základě čeho v ustavě a v listině lidských práv mě česká republika diskriminuje, co jí to dovoluje, udělovat selektivně jen podle poctu dětí ( bez dalsího zohlednění) danové ulevy jen pracovníkum s dětmi. Děkuji Holub

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

16.04.2017 21:06:38 - Jan Veleba

 Pane Holube, když jste tak hluboce o svém názoru přesvědčen a snad byste ho chtěl zakotvit Ústavy, tak u mne jste na nepravém místě. Stále dokola se opakujícím dotazem a vyjadřováním protinázoru se toho zkrátka nedomůžete, já mám názor jiný a ten nezměníte.

A ještě něco. Nechci Vás urazit, ale máte ve čtyřech řádcích tohoto příspěvku tři hrubky (i/y) plus další pravopisné chyby. To nikdy nedělá dobrý dojem a může být na Vás pohlíženo s určitým despektem. To jenom moje poznámka na okraj.