Pavel Telička

  • BPP
  • Středočeský kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,32. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

18.04.2017 13:36:34 - Bea S.

Pane europoslanče

Moc se mi líbí, jak odpovídáte na dotazy. Ono je totiž snadné je přehlížet a podporovat tak nesmysli, kteří někteří šíří. A ještě jedna věc. Je vůbec nějaká jiná možnost, jak může občan komunikovat se svým europoslancem? Poslanci mají třeba své kanceláře kam můžou lidi přijít a lze se setkat s vámi? Nebo sem jezdíte jen na skok? Kolik času trávíte za rok v Bruselu, kolik v ČR a kolik po světě?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

12.05.2017 14:13:14 - Pavel Telička
Dobry den, Beo,

Lze mi psat pres moje webové stránky www.telicka.eu, navštívit me po předchozí domluvě v moji poslanecké kanceláři v Praze nebo se se mnou setkat na pravidelných vyjezdech do krajů. Kazdy europoslanec to ma asi jinak. Do Bruselu většinou letim v pondeli rano a vracím se ve středu nebo ctvrtek vecer. Je to tak az na výjimky třikrát do měsíce a čtvrtý týden jsem od pondeli do čtvrtka ve Strasburku. Na pracovní cesty mimo Brusel letim tak dvakrát či třikrát ročně. S pozdravem PT