Miroslava Němcová

  • ODS
  • Praha 1
  • senátorka
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,73. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

07.06.2012 0:46:00 - antony

Dotaz na paní předsedkyni Němcovou

Vážená paní předsedkyně, váš včerejší výrok o procentuálním počtu poslanců vydaných k soudním stíhání a zbavených imunity,cituji : "jsou to tak 2%.,a to je určitě méně než je tomu v počtu stíhaných občanů", jen svědčí o Vaší neuvěřitelné prostotě. Vy nejste občané, Vy se nemůžete srovnávat s občany ,Vy jste volení zástupci lidu,vy jste snad proboha reprezentativní vzorek charakterově, a morálně vyspělých občanů, nejlepších představitelů a zástupců všech obyčejných lidí. Váš názor nepochybně míněný k obhajobě úpadku Vašich kolegů ve Sněmovně je VELMI ZCESTNÝ!!!! Značně jsem se ve Vás zklamal a pochopil jsem jací jste ve skutečnosti zoufalci.
ŽE! Vážená paní předsedkyně, o Vás jsem měl tedy velmi zkreslenou představu. Působíte dojmem vzdělané a čestné političky. Zamyslete se prosím nad svými dalšími výroky. Děkuji. doc.Mgr.Antonín Weiser

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.