Mgr. Bohuslav Sobotka

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,77. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

06.05.2017 8:39:09 - Tita

Proč ?

Obecně zveřejněný odhad asi 40% podílu OKD byl asi 40 až 60 miliard korun, ale prodáno to bylo za 4,1 miliardy. (V roce 1998 měla podíl v OKD firma Karbon Invest(Koláček, Otava, Przybyl. V roce 2004, jim Grossova vláda přenechala za 4,1 miliardy korun svoje akcie OKD, celkem 45,9 %. Ministrem financí zodpovědným za prodej akcií jste byl Vy.) Je to už dávno, všichni to vědí ! Vyšetřuje to někdo? Ne, protože pan Sobotka se toho bojí to raději zlikviduje policii pomocí podrazáka chovance. Jak ten studoval v Plzni ? Už to samo by stačilo, aby odešel z politiky. A koupě jeho domu v Plzni od dealerů, kteří dodávají Ministerstvu vnitra auta – to je také známo, a to nikdo nerozebírá. Vytvořila se koalice – Kalousek, Sobotka a Chovanec, a oni mají v médiích přáno. No a média jejich věci už dále nerozebírají.
Ještě pořád nevíte proč máte tak malé preference ? Lidé nejsou hloupí a mají Paměť a nezapomněli ani na CÍRKEVNÍ RESTITUCE.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.