JUDr., PhDr., Zdeněk Ondráček, Ph.D.

  • KSČM
  • Trutnov
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,03. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

13.05.2017 19:38:36 - jedničkový

konstatování

Nejprve prosím dovolte vám popřát hezký a klidný víkend.Mám v poslední době pocit, že p.Filip je málo důrazný a razantní ve svých hodnoceních,když hovoří o současné situaci na naší politické scéně.Nevím, možná je moje hodnocení chybné,ale řekl bych, že KSČM ustupuje ze svých pozic.Já např.hodnotím pana prezidenta dobře, protože když si jen pomyslím,že by tam seděl "kníže", zvracel bych!A současní kandidáti?¨Nedal bych hlas ani jednomu,bohužel.Ale nechci vás otravovat večer v sobotu politikou,omlouvá se, není to vhodné.Hezký večer přeji.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

13.05.2017 20:26:13 - JUDr., PhDr., Zdeněk Ondráček, Ph.D.

Dobrý den,

děkuji za dotaz a i já Vám přeji hezký a klidný víkend. Nemyslím si, že by byl náš předseda V. Filip málo důrazný nebo razantní, jen se spíše hovoří jako právník a znalec ústavního práva, což i podle mě vypadá moc škrobeně. Na druhou stranu vystupovat jako křupani a křiklouni také nechceme. Je složité najít nějaký kompromis. Ve věcné rovině jsme však ti, kteří již od ledna předkládají řešení k ukončení této vládní krize.

Pan prezident svými zbytečnými výpady proti Sobotkovi k uklidnění situace také moc nepřispívá a jeho náklonost k Babišovi je až velmi nápadná. Po studeném jaru nás asi čeká politicky horké léto.

Ještě jednou přeji hezký a klidný víkend.

Zd. Ondráček