Mgr. Jana Volfová

předsedkyně strany Česká Suverenita, učitelka
  • ČSSD
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,4. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

13.05.2017 21:20:47 - Campanulla

Demonstrace na Václaváku

Dobrý den. Co soudíte o demonstracích na Václaváku i jinde ? Podle všech dostupných materiálů , nebyly ani ohlášené, tím pádem ani povolené ( krom jiného protože nemohly ani splnit administrativní lhůty). Zřejmě proto, že byly namířené především proti panu prezidentovi to nikomu nevadilo, nikoho to nezajímalo a ČT si je doslova užívala. Co jste říkala na exhibice vystupujících? Co říkáte tomu, že se objevují inzeráty které už nepokrytě verbují na účast na demonstracích- za 800 Kč/ den. Zn. Vhodné i pro důchodce.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

13.06.2017 23:38:30 - Mgr. Jana Volfová
 Považuji všechny tyto informace za skandální. Snaha o znemožnění kandidatury Miloše Zemana je naprosto zjevná. Mne osobně to štve i proto, že mi co nás nálepkují xenofoby a rasisty vždy dodržujeme zákon. Ostatně ono je to pravidlem, podívejte se na ty, co nepodporovali Trumpa a Marin Le Pen, jak zapalovali auta demonstrovali, házeli dlažební kostky, zato voliči těch dvou zákony dodržovali. Žijeme v době, kdy nátlakové skupiny mají pocit, že jejich názor je nad veškeré právo. Naštěstí jim to nevyjde. Zeman volby vyhraje.