MVDr. Pavel Bělobrádek, Ph.D., MPA

originální osobnost, konečně,jako každý člověk
  • KDU-ČSL
  • Královéhradecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,07. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

14.05.2017 7:49:58 - K.Zahradnik

Návrat do padesátých let II

Pane Bělobrádek!
Před časem jsem se Vás zde ptal jestli souhlasíte s cenzurním oddělením, které nás vrací do padesátých let minulého století. Premiér odvoláním ministra zahnal Prezidenta do kouta, který ať udělá cokoliv bude to špatně. Buď bude porušena koaliční smlouva nebu Ústava. Ministra financí obviňujete z daňových úniků, protože nedanil něco, co se podle zákona danit nemuselo. Pořádáte hon na tyto dva lidi a využíváte k tomu všech prostředků včetně davu v ulicích. Rozčilená umělkyně hlásá morálku stejně jako kdysi paní Švorcová a rozdíl je jenom v tom, že v padesátých letech se podpisy na Antichartu sbírali v Národním divadle zatímco Vy sbíráte AntiBabiše za přítomnosti televizních kamer přímo na půdě obou komor Parlamentu. Moje otázka zní: takto si představujete politický boj, že se svými oponenty zatočíte hezky po bolševicku?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

17.05.2017 13:01:25 - MVDr. Pavel Bělobrádek, Ph.D., MPA
 Pěkný den, máte mylné informace. Pan prezident je vázán ústavou, nikoli koaliční smlouvou a je jeho povinností odvolat na návrh premiéra člena vlády. Nikoho z ničeho neobviňuji a nepořádám hon. Asi jste poněkud dezorientován.