Richard Dolejš

  • JAB
  • Zdice
  • místostarosta
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,79. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

17.05.2017 0:12:36 - teoriestrun

Dobrý den - myslíte, pane Dolejš, že jste schopni ze své poslanecké bubliny dohlédnou do reality většiny občanů této země?

Napadlo Vás, jak je pro mnoho občanů této země odpuzující evidentní spojení socdem s panem Kalouskem a jeho fanklubem TOP a s ODS? Že po předvolební lži o revizi církevních restitucí, pokračujíce nerespektováním pravomocného rozhodnutí soudu a povinnosti zaplatit své vlastní dluhy ,přes vyšetřování privatizace OKD panem Sobotkou komisí při EU až k vašemu Březinovi, Rathovi, Rozbořilovi, Vaňhové a dalším a dalším nestále sbíraným Policií kvůli korupci a rozkrádání (nyní třeba Česká pošta), je dost hrozivé, když od vás neustále slyšíme kázání o morálce a etice? A sami nedodržujete zásadní předvolební sliby, kašlete na rozhodnutí soudů, snažíte se zametat trestné činy svých spolustraníků ( snažíte se spolu s Blažkem ods okleštit pravomoci státních zastupitelství), lžete lidem o kvótách a přitom víte, že se jedete nechat do Bruselu poslušně přehlasovat, cpete nám euro, které většina občanů nechce, nedoržujete koaliční smlouvu - proboha, čemu vy chcete "čelit"?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.