ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,16. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

17.05.2017 21:12:16 - kukule

Pane poslanče

na inkviziční schůzi PS proti Babišovi, jste měl projev, který si znovu přehrajte. Něco tak trapného, bolestínsky ufňukaného jsem nikdy neslyšel. To byl projev na schůzi zahrádkářů, ne do PS. Myslíte si, že ČSSD to pomůže?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

19.05.2017 13:40:57 - Ing. Ladislav Šincl
O svolání této schůze požádaly strany TOP09 a ODS . ČSSD nebyla svolavatelem této schůze a proto jsem neměl ani v úmyslu na této schůzi vystupovat. Jen jsem byl zvědavý na to co jak pan Andrej Babiš vysvětlí sbírání informací na své politické protivníky a úkolování svých médií, aby tyto své protivníky očernil (viz obsah uveřejněných nahrávek)

V tomto svém vystoupení ovšem pan Andrej Babiš ovšem uvedl - cituji "Slyšeli jste, že bych já někomu vyhrožoval?.. Slyšeli jste někdy, že já bych někomu vyhrožoval? ... Nikdy! Nikdy. Takže prosím vás, byl bych strašně rád, kdybyste přestali tady o mně říkat věci, které nejsou pravda. Nejsou pravda. A já to zásadně odmítám. Zásadně to odmítám." (viz stenozáznam z jednání PSP)

Problém Andreje Babiše je ovšem v tom, že v sále byla přítomna řada svědků toho, že opět lže. Před 14 svědky totiž vyhrožoval mně dne 17. 6. na jednání, které se konalo přímo pod jednacím sálem PSP. Na tomto jednání mimo jiné i lživě několikanásobně obvinil z korupce mně (to by mi tolik nevadilo neboť jsem na to za léta v PSP už zvyklý), ale také mou manželku a dokonce mou 73 letou matku, obyčejné důchodkyni, která do té doby netušila, že nějaký A. Babiš vůbec existuje. To se prostě nedělá.

Nemyslím si, že mé vystoupení bylo "bolestínky ufňukané". Pan A. Babiš měl na omluvu téměř dva roky. Kdyby se omluvil - nevystupoval bych. Bohužel se neomluvil.

Mé vystoupení bylo proto jen reakcí na jeho další lež a hlavně na jeho křivé obvinění mé rodiny bez jediné důkazu. Na lživé obviňování je možná pan oligarcha Andrej Babiš zvyklý ve svém Agrofertu, ale já na to zvyklý nejsem. Z tohoto důvodu jsem se rozhodl, že udělám vše pro to, aby tento člověk nebyl v této a ani v žádné příští vládě.

Nevím zda-li to pomůže ČSSD či nějaké straně. Mé vystoupení mělo za cíl jen ukázat kdo ve skutečnosti A. Babiš je. Snad jsem i já svou malou troškou přispěl k tomu, že bylo v PSP přijato usnesení "Poslanecká sněmovna konstatuje, že místopředseda vlády a ministr financí Andrej Babiš ve svých veřejných vystoupeních opakovaně lhal a zneužíval svá média ke kompromitaci politických soupeřů." a již brzy nebude pan Andrej Babiš ve vládě ČR. Zaslouží si to. Žádný strom do nebe neroste :-).