Ing. Bohuslav Chalupa

velmi nespokojený občan
  • BPP
  • Komín
  • kontrolní výbor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,11. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

17.05.2017 21:19:18 - venosF

ANO proti Orbánovi

Dobrý den, pane poslanče, otevřely se Vám oči, po té co ANO hlasovalo proti Maďarsku za přístup k migraci a Sorosovi? Tímhle Ano nejen popírá Babišovu protimigrační rétoriku, ale i Vaši obhajobu Babiše ve věci Sorosovy univerzity. Jistě, můžete se vymluvit, že ANO není strana jednoho muže a názorovou pluralitu. Zajimavé je, že ve všem jste jednotní(EET, Čapí hnízdo atd.), ale v otázce migrace nikoliv. Ale ouha, on i Babiš je v otázce migrace pluralitní. Jednou vítá, pak odmítá. Nejdřív nechce jít proti žalobě kvůli dotacím, pak prohlásí, že migranty nechce i za cenu sankcí. Buď z nás dělá blázny, nebo si v Ano dělá každý co chce. Proč volit stranu, která hlasuje opačně než co říká?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

17.05.2017 23:31:25 - Ing. Bohuslav Chalupa
 Dobrý večer.....na otázku, tak jste ji Vy sám naformuloval, si musíte odpovědět sám. Pro něco- neznám přesné znění - hlasovali europoslanci - z důvodů, které v této chvíli neznám, zvolení za ANO, tedy ne Hnutí ANO jako celek, tím méně pan A. Babiš. Ve Vašem popisu situace vidím jistý rozpor, který Vy evidentně nechcete vzít v úvahu....s tím asi nic neudělám. já osobně si stojím, myslím konzistentně za vším, co jsem k migraci, EU,EK, Maďarsku atd. kdy řekl, či napsal.