PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

22.05.2017 15:50:07 - Anajka

Video

Dobrý den pane doktore chtěla bych se zeptat jaký máte názor na tuto věc. Prý existuje video ve kterém kouzelná vila vozí migranty do Evropy na létajícím koberci. Zatímco ve východní Evropě se setkávají s odmítnutím v západní je ochotně přijímají a hned najdou práci. Zdá se mi to poněkud uhozene vzhledem k tomu jak se migranti chovají a jaké zločiny páchaji. Co si o takovém vymyvani mozků myslíte?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

22.05.2017 16:08:42 - PhDr. Miroslav Sládek
Dobrý den.
Demagogie, které jsme dnes my a naše děti vystaveni, nemá od dob nacismu a komunismu obdoby. Jinak bych si dovolil polemizovat s větou, že hned najdou práci. Ano, práce tam pro ně určitě bude, prtoblémem je, že naprostá většina jich raději zůstává na sociálních dávkách a pracovat rozhodně nehodlá.  Pokud už náhodou někdo z nich o práci zavadí jde o obory, které ve své podstatě nic nepřínaší viz. směnárníci, rychlá občerstvení.... Jde spíše o pračky špinavých peněz a stím spojenou kriminalitu.