PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

23.05.2017 7:42:00 - Anajka

Švédsko

Dobrý den pane doktore chtěla bych se zeptat jaký máte názor na to že Švédsko přesunulo státní svátek z 6. června na 6. května aby nenarusoval muslimský ramadan? Co si myslíte o takovém stálém ustupovani vetřelcum kteří často v hostitelských zemích páchaji trestné činy?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

23.05.2017 11:58:37 - PhDr. Miroslav Sládek
 Dobrý den,i sebemenší ústupky si vetřelci vykládají jako důkaz slabosti. A to nezcivlizuje. Práve naopak je to podněcuje k dalším a dalším teroristickým útokům, požadavkům a ultimátům, se kterými nebude konec do té doby, než zotročí nebo vyvraždí všechny Evropany a neovládnou celou Evropu.Ustupovat nemá význam, jediné co nás může zachránit jsme my sami a především to, že se včas probudíme. Pokud jsme stádo, kterému stačí ty materiální i duševní zvratky, kterými nás živí současní mocní, tak nám již není pomoci.Svátek je v ten den, kdy se něco důležitého událo, a máme důvod tuto událost uctít. Například upálení Mistra Jana bychom měli podle mohamedánů přesunout na září, nebo konec druhé světové války na březen? A co Velikonoce, Vánoce, nebylo by potom lepší všechno zrušit a také začít mlátit hlavou o zem až do úplného zpitomění?