PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

23.05.2017 9:16:19 - Pejsek01

Teroristický útok

Dobrý den pane doktore. Jistě jste zaznamenal že se v Manchesteru při koncertu zpěvačky Ariany Grande stal teroristický útok. Co udělat proto aby se to za nějaký čas nestavalo i u nás?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

23.05.2017 11:51:57 - PhDr. Miroslav Sládek
 Dobrý den,děkuji za dotaz. Je to jen další z dnes již nepřehledné řady teroristických útoků na jejichž počátek si už ani nelze vzpomenout, natož na počet obětí. A především důkaz, že teroristé, islám, přivandrovalci jsou jedno a tatotéž. Invazní armáda řízená nenávistnou ideologií jejímž cílem je vyvraždit nebo zotročit všechny původní Evropany.Jediným řešením je probudit se, na podzim jít k volbám a zvolit ty, kdo nikdy neporušili sliby, kdo již před mnoha lety viděli toto nebezpečí a odvrhnout všelijaké falešné proroky, kteří vykrádají cizí myšlenky, dnes se živí strachem z přivandrovalců a přitom za uplynulé čtyři roky v parlamentu kromě paného tlachání neudělali vůbec nic. Každému myslícímu člověku musí být jasné, koho mám na mysli. Je jedno, jestli to je zfetovaný pirát, nebo požírač psů. Ti všichni dostali peníze od vládnoucí bandy za jediným účelem. Zmást lidi, utopit jejich hlasy a předat je sociální demokracii, Babišovi a jim podobným.