RNDr. Pavel Poc

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,58. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

30.05.2017 17:17:54 - K.Zahradnik

Vyváženost médií, konkrétně OVM.

Vložil jste článek o ovlivňování médií. Jak vysvětlíte když v pořadu OVM na veřejnoprávní televizi který má normálně formát moderátor + dva hosté je za posledních pět týdnů vždy jeden za ANO proti několika oponentům. Kolik prostoru dostane ten jeden a kolik těch pět ostatních. Je to vyvážené? Podáte podnět Radě pro televizní vysílání nebo umíte házet špínu jenom na někoho? Býval jsem volič ČSSD a je mi zle z toho jak se tato strana nyní chová. Hlavní volební program je AntiBabiš a na lidi kašlete.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

02.06.2017 9:57:08 - RNDr. Pavel Poc
Dobrý den, 

přečetl jste si to vůbec po sobě? Vždyť Vy chcete, aby mělo ANO 50% mediálního prostoru a ti ostatní zbytek. To je Vaše představa o pluralitě? To si tedy myslím, že jste nikdy žádným voličem ČSSD nebyl.  Politická soutěž přece neznamená soutěž ANO proti všem ostatním. Je to soutěž mezi více subjekty. Takže to vyvážené je. Pokud jde o stížnost na Radu, pokud máte pocit, že došlo k nevyváženosti, což já nemám, tak ji odejte sám.Původ toho je, že ji můžete podat a Rada ji musí projednat. Na koncernové plátky Agrofertu si můžete stěžovat led na lampárně. Pokud jde o Vaše politické preference, je to Vaše věc, ale z dikce Vašich otázek jsem si o Vaší orientaci udělal celkem jasnou představu. Program ČSSD každopádně není “antibabiš”, protože to není vůbec žádný program. Dlouhodobý program ČSSD je dostupný, volební program bude zveřejněn velmi brzy a o mnoha bodech už nyní probíhá věřejná diskuse. Takže Vaše prohlášení je lež. Ale to asi jako propagátor ANO musíte, protože ANO skutečně žádný program nemá.