PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

01.06.2017 7:29:33 - Leona111

Babisovy Fb stránky

Dobrý den pane doktore. Ministr Babis na svých fb stránkách píše že je proti kvotam a migraci. Jak si vysvetlujete že někteří europoslanci za Ano hlasovali proti Maďarsku?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

01.06.2017 12:46:45 - PhDr. Miroslav Sládek
 Dobrý den,než jsem stačil odpovědět na tento dotaz, tak se objevilo všude Babišovo prohlášení, že je proti euru. On je totiž taková vysloužilá ............, která se nyní živí jako bordelmamá. Vykládá vždy jen to, co lidé chtějí slyšet, aby se dostal k absolutní moci, ale dělá přesně pravý opak a pokud by se stal předsedou vlády ihned udělá následující kroky:1. Zrušení jakýchkoliv médií, kromě těch, které vlastní.2. Zavedení cenzury.3. Likvidace všech podnikatelů, kteří nejsou provázáni na Egrofert.4. Přijetí eura.5. Přijetí neomezeného počtu přivandrovalců.6. Okamžitá likvidace všech současných politiků, kromě ANO a jeho kolaborantů.7. Průběžná likvidace fyzická a morální všech lidí, kteří by se kdykoliv v budoucnu chtěli věnovat politice.8. Zrušení voleb.9. Zákaz všech politických stran kromě ANO a kolaborantů vytvářejících zdání demokracie.Doufám, že budou mít lidé v říjnu tolik rozumu, že to bude první moje předpověď, která se nesplní. Sám bych si na to však nevsadil.