PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

01.06.2017 21:36:54 - Karolina123

Koncert

Dobrý den pane doktore. Na Fb stránkách skupiny Tři sestry jsem četla že ministr Babis se chce zúčastnit jejich koncertu zítra v Chomutově s tím že pokud je vedoucí kapely Fananek jeho příznivcem jestli by ho nepozdravil z podia. Ale v případě že příznivcem není aby o tom pomlcel. To už se opravdu musí vnucovat všude? A co si myslíte o tom pozadavku mlčení v případě že Fananek Babisovym příznivcem není?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

05.06.2017 18:51:14 - PhDr. Miroslav Sládek
 Dobrý den,Babiš je maniak posedlý mocí, horší než Hitler s Goebelsem dohromady. Proto se vnucuje všude až se z toho zvedá žaludek. Dostal jsem přehled jeho videí, kde mluví jenom o tom, jak všechno zařídil, jak všechno sponzoruje a jak má všechno rád. Jenom oblbuje blbce, aby ho zvolili a potom jim ukáže zač je toho loket. Bohužel komedianti zůstanou komedianty a jistě se jich najde dost, aby Babišovi zahráli na předvolebních setkání a jeho opožděné svatbě, kterou mu doporučila jeho PR agentura (stejně odporný trik, jako když vykládá, že miluje zvířata a podobné nesmysly - kdyby lidé viděli jak týrá na jatkách zvířata, tak by mu museli jít zahrát tak leda na pohřeb).