RNDr. Pavel Poc

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,58. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

02.06.2017 10:47:24 - wokoun

Proč děláte

v Europarlamentu ostudu naší republice ? Taky jsem byl volič ČSSD, ale to co všichni předvádíte je pouze strach o svoje dobře placená koryta ... za 5 minut slávy jste jste ochoten i lhát, jako Váš slavný předseda Sobotka ... proč raději neřeknete lidem, že Česká republika má v zahraničí obstavené účty u bank a lidé budou muset platit 13 miliard ?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

04.06.2017 13:39:04 - RNDr. Pavel Poc
Rozhodně nedělám ostudu a nelžu. A strach? No to jste skutečně naprosto mimo mísu. Nenapsal jste ale o co Vám jde, takže nemohu reagovat konkrétně. 

A mimochodem, z jakého důvodu tu mluvíte o kauze vyvolané odstoupením státu od smlouvy se společností Diag Human a stupiditě ministra Bojara z vlády Občanského fóra, který tuto společnost pomluvil u jiné společnosti Novo Nordisk? Nota bene, když vše je dokonale popsáno v médiích a běžně publikováno? Co to má společného se mnou nebo s kýmkoli v současné politice EU nebo ČR? Co se to zase pokoušíte vyvolat za nesmyslné představy? Nikdo tu nic neutajuje Vy nechutný manipulátore! 

Tady máte základní odkazy, aby všichni viděli, že jste jen ubohý trol, který se pokouší najít “utajovanou špínu” tam, kde žádná není. 

https://cs.wikipedia.org/wiki/Kauza_Diag_Human

http://ekonomika.idnes.cz/diag-human-zmrazene-ucty-v-lucembursku-d92-/ekonomika.aspx?c=A170518_180658_ekonomika_fih

Takovými manipulacemi jako je ta Vaše hluboce pohrdám!

P. Poc