RNDr. Pavel Poc

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,58. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

02.06.2017 11:06:37 - JANK0

komunikace

Zasmál jsem se, jak jste si poradil s posledními dotazy. Osobně nepochybuji o tom, že se vám na to žádný demokrat neptal. Ale myslím, že tohle je největší slabina strany. Vaše vedení s lidmi vůbec nekomunikuje. Babiše rád nemám, ale líbí se mi, že umí být lidský. Nemyslíte, že by se vedení mělo víc zajímat o dění kolem nás? Zejména když váš předseda vůbec neví, co to svět mimo politiku je?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

04.06.2017 13:37:46 - RNDr. Pavel Poc
Lidský? To si ze mně děláte srandu? Věřím že ano, protože to ja skutečně oxymoron. Vím jak AB komunikuje když u toho není veřejnost a lidským bych to tedy nenazval. Potěmkinovy vesnice a přetvářka, to podle mně není komunikace. Pokud jde o vedení ČSSD, vynesl jste soud o předsedovi, "Zejména když váš předseda vůbec neví, co to svět mimo politiku je?” Vy ho znáte osobně? Mluvil jste s ním? Znáte jeho názory? Znáte jeho rozsah infomovanosti o realitě ČR? Dost pochybuji, ale přesto jste schopen takového kategorického soudu. Při vší úctě, (a uvědomuji si, že pokud vyslovím názor na základě Vašeho krátkého dotazu, mohu se samozřejmě mýlit,) věnujete víc pozornosti image než realitě. Pokud se Vám dotyčný prostě zamlouvá, tolerujete co dělá za "zvěrstva", pokud se Vám druhý nezamlouvá, odmítáte i jenom uznat, co svou prací dosáhl. A nejste sám, je to hodně rozšířený něšvar. Proto ovšem politická scéna u nás vypadá jak vypadá.

P. Poc