RNDr. Pavel Poc

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,58. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

02.06.2017 17:14:20 - teoriestrun

Vaše vystoupení v EU parlamentu bylo mimořádně trapné - stejně jako celá aféra

a míře trapnosti byla také přiměřená účast cca 20 poslanců - většinou českých a většinou těch, kdo se na udávání jiné české politické strany v EU přímo podíleli. Oklika udání přes německé lidovce je směšná - pochybuji, že by se bez české iniciativy tito zajímali o nějakou Mafru v ČR. Udávání českých politických konkurentů v EU v boji za volební přežití považuji za hnusné. Skutečně myslíte, že občané budou volit evidentní novou Národní frontu=socdem, top, ods a kdu? Toto jasné spojení za vyštípání "cizorodého" prvku z politiky hodně lidí jen utvrzuje v přesvědčení, že jste tu všichni společně budovali přes 25 let tunelářsko-mafiánský systém, a nyní se bojíte, že se to provalí. Stejně jako zákony, kterými jste vytrvale škubali české občany ku prospěchu zahraničních korporací , kapitálu a svých vlastních kapsiček. Jsem váš bývalý volič - co se to s vámi stalo?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

09.06.2017 13:27:52 - RNDr. Pavel Poc
No, na takovéhle urážlivé kecy, bych asi ani nemusel reagovat, ale reaguji na všechno, tak tedy i na toto. Jestli si myslíte, že tu žijeme v izolaci, tak je to buď vaše zbožné přání nebo omyl. Každopádně Evropu zajímá co se u nás děje, stejně jako nás zajímá, co se děje v jiných zemích. Mně se taky nelíbilo, že musím vysvětlovat, že u nás není žádné Maďarsko, kde vláda omezuje svobodu tisku, a že u nás respektujeme právní řád a ústavní pořádek a že celý svinčík vyvolal jeden konkrétní politik, který lidsky neunesl nashromážděnou moc.  A ostatní si fakt strčte za klobouk, to jsou nesmysly.  Jednu věc si ale neodpustím. Kdo tu ve skutečnosti budoval mafiánsko tunelářský systém není těžké zjistit, všichni novináři naštěstí koupení nejsou. Například zde:  http://www.reflex.cz/clanek/zpravy/52406/legenda-o-svatem-andrejovi-reflex-odhaluje-zapomenute-informace-o-babisove-zbohatnuti.html A není problém najít desítky dalších odkazů.