PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

05.06.2017 7:29:37 - Anajka

Prý si musíme zvykat

Dobrý den pane doktore chtěla bych se zeptat na tuto věc. Předseda sněmovny Jan Hamacek a Miroslav Kalousek se v nedělní debatě na TV Prima shodli že lidé musí počítat s tím že v Evropě bude docházet k dalším teroridtickym útokům. Neměli by spíš dělat něco pro prevenci?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

05.06.2017 18:42:04 - PhDr. Miroslav Sládek
 Dobrý den,každý člověk by si měl uvědomit, že končí čtyřleté funkční období parlamentu i vlády. Za celé čtyři roky neudělali vlastně vůbec nic pozitivního. Pouze okrádali lidi, omezovali základní práva a svobody, vítali přivandrovalce. Když jsou ale volby za dveřmi tak najednou zvyšují platy, zahajují stavby a hubou střílejí přivandrovalce ještě na moři. TO jsou jenom lži, které mají nalákat tupou část voličů, aby jim opět dala svoje hlasy. Jakmile bude po volbách, vypukne pravé peklo. Nic jim nebude bránit zlikvidovat zbytek práva a svobod občanů, zlikvidovat živnostníky a drobné podnikatele, uvrhnout zaměstnance do bídy na ulici a přijmout desítky tisíc přivandrovalců. Zároveň si vládnoucí klika zuabetonuje svoje pozice, aby mohla vládnout na věčné časy. Vždyť je to ta stejná banda, co se jezdila učit do Moskvy jak zakroutit buržujům krkem a nedělá tedy nic jiného než pro co je školena po celé generace.