PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

06.06.2017 19:28:06 - Miroslava Jursová

SPRAVEDLNOST ?

P. Sládku, dovolím si Vám položit dotaz od naší praprababičky. Prý jak je to možné, že Babiše nezavřeli ? Prý na světě není žádná spravedlnost.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

07.06.2017 17:17:38 - PhDr. Miroslav Sládek
 Dobré odpoledne,bohužel už to tak vypadá. Moje babička přestala po roce 1948 chodit do kostela s tím, že žádný Pánbůh neexistuje, protože kdyby byl, tak něco takového nemůže strpět.A už to tady máme zase. Všechno je důsledek sametového podvodu. Komunističtí funkcionáři nebyli potrestáni, komunistická strana nebyla zakázána a její majetek nebyl předán lidem, které komunisté okradli. Dnes nám vládnou původní funkcionáři nebo jejich potomci, stejně pokřivení jako jejich předchldci. Nedivme se tomu, že si třeba bývalý ministr financí zřídil soukromou silně vyzbrojenou policii, která zastrašuje občany. Viz poslední publikovaný případ, kdy ozbrojenci Babišovy policie kontrolovali lidi, kteří byli na večeři, zda mají účtenku, co mají na sobě a zatýkali kvůli daňovým nedoplatkům. Takový systém tady nebyl a není ani jinde na světě snad s výjimkou Severní Koreje.