PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

07.06.2017 15:21:33 - Eva20

Rozhodnutí Evropského soudního dvoru

Dobrý den pane doktore. Evropský soudní dvůr prý rozhodl že členské státy EU nemají právo zadržet či zatknout ilegální migranty kteří nelegálně vstoupí na jejich území. Mohou je pouze vyhostit. Jaký je Váš názor? Jak mohu vyhostit někoho koho nemohu zadržet nebo zatknout?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

07.06.2017 15:38:07 - PhDr. Miroslav Sládek
 Dobré odpoledne,svým dotazem jste trefila do černého, doslova  a do písmene. Jak by bylo možné někoho vyhostit, když před tím by nebylo možné ho zatknout a zadržet. Vyhostit skutečně jde jenom ten, kdo je fyzicky přítomen, samozřejmě v cele. Tak, jak se to dělá všude ve světě od demokracií až po diktátorské režimy. Jedině v EU to bude asi tak, že se pošle pozvánka na nějakou adresu, nejlépe na úřad, tam si ji nikdo nevyzvedne a tím pádem nebude co deportovat.Šílenství dosahuje vrcholu a vyloženě akceleruje. To nemůže skončit jinak než krvavým masakrem nás Evropanů.