ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

11.06.2017 10:37:47 - soumrak

Čuba

Já to nechápu. Vy jste tak pracovitý, pan prezident i při svém věku a zdraví taky. A čuba? Jakože po 9 měsících vydá nějaké prohlášení? Ať bude jakékoliv, tak ho neomlouvá. Kdyby byl třeba nějak nemocný, tak mohl na svůj mandát rezignovat. Ale jak jsem hledal, on ale už více jak rok, nepředložil ani žádný návrh zákona. Tak k čemu tam je? A za co bere plat a proč jsou mu vypláceny i náhrady? To je ještě horší než vymyšlené Sobotkovi náhrady za cestování. A proč jste to s ním začal řešit, až když se začala zajímat média? Navíc myslím, že vám může Čuba uškodit, protože těch politiků moc nemáte a je hodně vidět, když jeden z mála selže. Ano, podle mě pan Čuba jako senátor selhal. Nezlobte se za můj kritický dotaz. Vážím si vás, ale musel vám to napsat

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

12.06.2017 22:25:57 - Jan Veleba
 To je v pořádku, kritika je zdravá a já ji beru. Vydržte prosím do středy, vyjádřím se podrobně na TK po jednání s předsedou Senátu.