Ing. Bohuslav Chalupa

velmi nespokojený občan
  • BPP
  • Komín
  • kontrolní výbor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,11. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

13.06.2017 22:29:47 - mravenec-98

Německá vláda spustila nový Lebensborn. Místo Árijců ted mají německé holky rodit míšence. Stejná propaganda jede i u nás

1) Víte, že německá vláda spustila nový projekt Lebensborn na středních školách, kde se německé holky starají o figuríny smíšených miminek? Jen pár miminek je bílých a ty mají horší vlastnosti jako příslušníci Untermensch. Nakonec vláda rasově diskriminuje bělochy i v jiných oblastech, zabírá jejich byty pro imigranty (Stejně jako nacisti zabírali majetek Židů), dále migranti mají přednost v lékařské péči, mají dávky, na které bílí nedosáhnou apod. http://aeronet.cz/news/pfui-teufel-nemeckem-otrasa-skandal-skolacky-ve-veku-14-a-15-let-se-uci-na-figurinach-snedych-miminek-jak-se-starat-o-deti-az-jednou-budou-mit-s-migranty-skutecne-potomky-fotografie-jen-pro-silne/
2) Řekl bych, že u nás je to podobné ve vztahu k Romům. Také vláda oficiálně schválila, že pouze romové budou dostávat příspěvky za chození do školy, dále schválila dotace za zaměstnání romů, sociální bydlení je pro ně - nebo už jste někdy viděl romského bezdomovce? apod. Nebo snad myslíte, že stát a policie nemá dvojí metr?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

14.06.2017 0:24:25 - Ing. Bohuslav Chalupa
 ...co mají v SRN je do značné míry jejich věc. Pokud to občani SRN svým politikům dovolí.... Takže pořádky v SRN řešit opravdu nechci, ale aby to bylo jasné - v žádném případě si nepřeji, aby se tyto německé pořádky zaváděly u nás. Pokud jde o Romskou menšinu - je to spíše dotaz na pana Dientsbiera, Zaorálka, pana Rozumka a další, kteří by nám na tomto příkladě mohli doložit úspěšnost různých neziskovek, pokud jde o integraci těchto spoluobčanů, kteří s námi soužijí x desetiletí, umí česky, znají české prostředí.A hlavně by tak mohli argumentovat pro jimi, s blazeovaným úsměvem, předpokládaný úspěch integrace nelegálních migrantů, kteří mnohdy ani nevědí, kde se to vlastně octli...člověk jen kroutí hlavou.Pokud jde o můj postoj - všem stejným metrem - pokud máš českou občanku pak jsme si rovni jak v právech tak i v povinnostech, žádná pozitivní diskriminace a ze strany státu nekompromisně vymáhat to, čím jsem státu všichni povinováni, padni komu padni.