Ing. Bohuslav Chalupa

velmi nespokojený občan
  • BPP
  • Komín
  • kontrolní výbor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,11. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

14.06.2017 10:32:34 - karancho

Pane Chalupo, Chandrasekhar /z diskuse/

pokud čtete diskuzní příspěvky k Vašemu článku, zkuste mi prosím odpovědět, jaká je vlastně názorová linie v ANO ve věci přijímání ekonomických migrantů. Zlatuška, Jourová, Telička, Stropnický, Pelikán patří mezi nadšené "vítače", Vy a možná ještě někdo další patříte mezi ty, kteří jsou proti přijímání migrantů. Řekněte tedy jasně a srozumitelně : ANO zastává takový a takový postoj v otázce migrace a bude jej velmi tvrdě a důrazně prosazovat. Řekněte zcela jasně a) my v ANO jsme pro přijímání migrantů b) my v ANO jsme důsledně proti přijímání migrantů. Ať už v tom Vaši voliči mají jednou provždy jasno. Děkuji.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

14.06.2017 14:42:51 - Ing. Bohuslav Chalupa
 V poslaneckém klubu je nás 47 (jako roninů :-) ) a Vy se zmiňujete, právem, nicméně jen o několika málo členech našeho klubu. Většinový názor je ten, který asi trochu víc nahlas a ostřeji otevřeně prezentuji i já. Nejsem předsedou hnutí, nejsem ani místopředsedou, přesto si dovoluji prohlásit, že jsme jednoznačně proti jakýmkoliv kvótám (viz hlasování PSP ČR), že jsme jednoznačně proti přijímání migrantů, respektive nelegálních migrantů z oblastí nekompatibilnich civilizačních okruhů, zejména zemí "knihy Koránu" a zcela jednoznačně odmítáme organizační, bezpečnostní a jiná řešení (včetně směrnice o zbraních, včetně antidiskrimanční směrnice atp.) v té podobě, jakým to poslední tři roky předvádí "Brusel". Na druhou stranu musím stejně tak otevřeně říci, že nemám nic proti pečlivě prověřenému občanovi Sýrie, který vládne angličtinou, vysokoškolským titulem z prestižní západní university a je odborníkem třeba na leteckou techniku, nemám nic proti občanovi Indie, který je stejně vybaven a je odborníkem v medicíně a stejně tak nemám, při splnění určitých podmínek, nic proti Vietnamci či Ukrajinci.... V každém případě předložíme občanům náš volební program, kde i tato věc bude "posvěcena" většinovou vůlí našeho hnutí, nikoliv názorem jednoho jeho člena.