ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

21.06.2017 13:02:28 - František Bystřický

Chlapské řešení - pokračování

Dobrý den. Tak jsem si přečetl Vámi doporučovaný článek "Drtivé zúčtování..." a ztratil jsem zbytečně čas, který jsem mohl věnovat nějakému kvalitnímu textu. V prvé řadě si uvědomte, že "avyzaseismus" NENÍ argument. Není a nikdy nebude. Je to jen trapný úhybný manévr. Dále: V tom paskvilu nikde není ani náznak odpovědi, na otázku, kterou jsem vám položil a které se tak úzkostlivě vyhýbáte (a při hrozbě konfrontace utíkáte před novináři jako malý kluk - viz dnešní brífink). Znovu se Vás ptám: Co je chlapského a morálního na tom, že člověk, který není dlouhodobě schopen vykonávat svou funkci, shrábne milion a čtvrt a po upozornění si dál drží funkci a jen se "velkoryse" vzdá platu? Kde je ta morálka? Znovu opakuji - avyzaseismus není argument. Tady jde o Čubu a vaše osobní papalášství. P.S. Vaše vtipná stranická videa miluju, s manželkou se u nich vždycky od srdce zasmějeme, protože taková dávka nesoudnosti je srovnatelná snad jen s Realisty... Keep going.. :-)

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

21.06.2017 21:41:30 - Jan Veleba

 Tož pokračujme. Abych nemusel znovu otrocky psát na stejné téma, tak si prosím přečtěte moji dnešní odpověď "Galerii".

Jinak Vám přeji pokračující dobrou zábavu u mých "stranických videí", jak píšete - smích je zdravý a léčí a občas platí známé přísloví, které praví - "kdo se směje naposled, ten se směje nejlíp". Tak se prosím ozvěte po volbách a můžeme se k tomu vrátit.

Před loňskými krajskými volbami se také mnozí smáli a výsledek je, že SPO má zastoupení v 9 krajských zastupitelstvech. Je to celkem 16 zastupitelů a jsme ve dvou krajských koalicích.

Ale možná nový triumvirát ČSSD všechno otočí a vyřeší a ostatní budou zbyteční. Počkejme si a jak říkám, po volbách se prosím připomeňte a může být další pokračování. Děkuji a zdravím