Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

25.06.2017 14:31:04 - svazák

Pracovní tábor v Letech

Pane Okamuro,
myslíte si, že se se najde ještě nějaký politik, který tak jako Vy pojmenuje tábor v Letech u Písku jako pracovní? Jak se dovídám tak i vzdělaní redaktoři a novináři nemají informace o tom k čemu byl tábor zřízen a jaký při jeho zřízení hráli roli Němci. Naštěstí žijí ještě pamětníci včetně pana bývalého předsedy TOP 09, který by mohl těm protestujícím proti vepřínu sdělit z jakého důvodu tento tábor vznikl a proč jeho otec tábor zřídil a kdo ho hlídal?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

10.08.2017 12:32:06 - Tomio Okamura
Dobrý den, těch lidí, co Lety označili pravdivě - tedy, že to nikdy nacistický koncentrační tábor nebyl -  je víc, včetně historiků a soudních znalců. Ale když se někteří Romové a sluníčka rozhodli, že sníh je černý, tak prostě bude a budou to tak vidět i naše média.A já bych právě tohle označil za zlehčování holokaustu, protože tenhle pracovní tábor pro kočovníky a kriminální živly - bohužel i s rodinami - ať byl jakkoli zlý, nelze ani na sekundu přirovnat k nejlehčímu skutečnému koncentráku ani ke stalinským táborům pro české vězně v padesátých letech. Ten, kdo to tak dělá, buď z nevědomosti nebo skutečně vědomě plive do obličeje obětem skutečných koncentračních táborů.