MUDr. Jiří Koskuba

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,66. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

27.06.2017 9:10:21 - Marie V

Co tady na politickém poli zůstává?

Byla jsem volič ČSSD. Mám v sobě sociální citění a myslím si, že by tu měla být strana, která je schopna pro dolních 10 milionů něco dělat. Bohužel po odchodu takových lidí z ČSSD, jako jste Vy, té straně nevěřím. A nevím, komu teď dát hlas ve volbách. Pan Okamura má mé sympatie, ale moc nevěřím, že má schopnosti řídit tenhle stat. Máte Vy nějaké priority? Děkuji a děkuji i za Vaši práci v parlamentu a Vaši komunikaci s námi, obyčejnými.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

27.06.2017 12:39:55 - MUDr. Jiří Koskuba
 

Vážená Marie,

říká se, že jedna vlaštovička jaro nedělá. Tak je to i se mnou a ČSSD. I když přiznávám, že v dnešní době může být jakýkoliv organismus náhle a rychle na hranici vyhubení. Uvidíme.
Přestože Vám velmi děkuji za uznání, s volbami Vám neporadím. Sám mám totiž problém. A velký. Nu, a abychom mohli volit nám známé skutečné osobnosti napříč kandidátkami, k tomu chybí u vysokých straníků vůle. Moc dobře už chápu, proč.

S omluvou a díky jk