MUDr. Jiří Štětina

  • Úsvit
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,33. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

02.07.2017 1:03:06 - Landys97

Budoucnost po volbách

Jakou vidíte budoucnost české politiky po letošních volbách? A jakou vaši osobní budoucnost? Opravdu chcete úplně skončit s politikou? A bude vám sněmovna chybět, nebo jste naopak opravdu rád, že končíte? A koho budete volit v parlamentních a prezidentských volbách? Co říkáte na situaci v Úsvitu?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

29.07.2017 14:11:42 - MUDr. Jiří Štětina
Moje budoucnost po volbách? To je velmi jednoduché. Kandidovat již nebudu a to nikdy a propůjčení svého jména na kandidátku Tomia Okamury, považuji za svůj životní omyl a chybu. Sněmovna mně chybět nebude, těším se až nebudu muset sledovat všechna media, abych byl trvale informován o tom. co se děje a hlavně, co kdo říká. Samozřejmě si vzpomenu a možná se někdy ozvu kolegyním i kolegům, kterých si vážím a těch je poměrně velké množství. Velmi jsem si oblíbil lidi, kteří dělají servis sněmovně, tedy ochranná služba, pracovníky kanceláří výborů, recepční a další. Všechno však jednou skončí a rozhodně je lepší mít na parte – důchodce nebo lékař, než poslanec.

Koho budu volit? V USA říkají, že se nemám ptát, jakého je člověk náboženství, kolik vydělává a koho volil. A tím se řídím. Mohu však říci koho volit v žádném případě nebudu. Jsou to strany, které jsou u moci více než 20 let a za morální a společenský i ekonomický úpadek jsou odpovědné. Také nebudu volit strany „přímé diktatury“ jedince a strany, které nás vyvádějí z Evropy opět na východ.

Situaci v Úsvitu nevidím tak  špatně, jak je mnohdy prezentováno a doporučuji, aby zůstal název „Národní koalice“ a byl vynechán pouze „Úsvit“. Tady musí vzniknout jedna větší strana, která bude sdružovat všechny tzv. „malé strany“, neboť současný stav vyhovuje právě těm tzv. „kamenným stranám“, které se ve sněmovně pouze střídají a nechtějí, aby jim někdo jiný boural bábovičky, které si postavili za peníze našich občanů. A právě Národní koalice může být tím správným názvem. Ale pochopí to někdo někdy?

S díky za položení dotazů    Jiří Štětina