ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

02.07.2017 23:49:18 - ferda-99

V brněnské mešitě hlásají nadřazenost muslimů nad ateisty a zavedení šaríi. Vláda to oficiálně přiznává. Proč nejsou islámské obce zakázány?

1) Víte, že v Brně běžně hlásají, že muslimové jsou nadřazeni nad nevěřící? Především nad ateisty, kteří mají ještě menší postavení než křestané a židé v očích muslimů? A podporuje to tam jasná většina muslimů? Stejně jako zavedení šaríi? Stejně jako výrazný antisemitismus? viz výpověd exmuslimky v Brně https://www.youtube.com/watch
2) Česká vláda ve svém oficiálním dokumentu pro sociální pracovníky, jak se chovat k muslimům, přiznává, že pro muslimy být ateistou "znamená propadnutí se na samé dno klasifikace lidských bytostí" ,viz. str. 40 https://www.kr-stredocesky.cz/documents/20688/140729/Metodika+pr%C3%A1ce+s+muslimskou+rodinou+ad%C3%ADt%C4%9Btem+v+re%C5%BEimu+SPOD.pdf/ef11a967-371f-4640-8565-3cfaa6910aa5 .Co to má znamenat?
3) Víte, že nacisté řadili lidi v pořadí árijci, západní rasy, slované, židé a romové? Tato nerovnoprávnost vedla nakonec ke koncentrákům. Hnutí popírající rovnoprávnost lidí směřuje k potlačení práv lidí. Proč tedy není vymáhán zákaz islámu?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

03.07.2017 6:14:05 - Jan Veleba

Děkuji za velmi kvalifikované dotazy, které jsou nanejvýš aktuální a konečně snad přichází doba, kdy se začnou řešit. Velmi pozdě, cena bude vysoká, ale přece ... Ale k Vašim otázkám:

ad.1) Toto se ví všeobecně, je to veřejné tajemství a nadřazenost muslimů vychází z Koránu.

ad.2) Přiznám se, že tuto informaci jsem neměl

ad.3) Řazení lidí podle rasy byl základ nacistické ideologie, to jistě vím a také vím, že přinesla smrt desítkám milionů lidí.

Teď mi dovolte názor, proč je zatím klid a co s tím. Zodpovědnost za tento stav nese samozřejmě především vláda. Nikdy jsem neslyšel jejího předsedu, aby věci alespoň pojmenoval, natož aby předložil řešení. Naopak, jeho dřívější partajní kolega Dientsbier islámskou expanzi tvrdě obhajoval.

Podobně se chovala druhá vládní koaliční strana ANO, kde je představitelem politiky umožňující islamizaci naší společnosti ministr spravedlnosti Němec. Není mně známo, že by za první 3 roky této vlády tato koaliční strana navrhla či prosazovala jakýkoliv akt k řešení zastavení islamizace.

No a o našich milých lidovcích v čele s panem Bělobrádkem či Hermanem snad netřeba mluvit.

Sečteno a podtrženo - tato vláda je zodpovědná, tato vláda podporovala veškeré "dobrosery", pardon neziskovky, které za peníze udělají cokoliv a média se postarala o umlčení těch, kteří mají jiný názor. Jen si vzpomeňte, co se strhlo, když pan prezident ve svém vánočním poselství řekl: "Tato země je naše". Měli s tím problém všichni, třeba předseda Senátu se tehdy vyjádřil ve smyslu - "je naše, ale ...". Takže žádné ale, tato země je naše a nová vláda, která vzejde z podzimních voleb musí konat. A pokud ne, tak bude třeba ji k tomu donutit. Jiná možnost není!