Petr Cvalín

https://www.facebook.com/petr.cvalin.58/
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,45. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

04.07.2017 23:13:31 - zebra

Česká vláda oficiálně přiznává, že muslimové mají ateisty za "dno klasifikace lidských bytostí". Proč tedy nejsou islámské obce zakázány 2?

Vláda si nebezpečí uvědomuje - právě proto sem ty muslimy přijímá. Před 20 lety tu nestála jediná mešita, dnes je jich tu asi 14, navíc další desítky modliteben a 50 000 muslimů. Ti přitom často tvoří v česku organizovaný zločin, vraždy na objednávku, drogy, unosy dětí, polovina muslimek v česku čelí domácímu násilí apod.

Normální by bylo sem žádné muslimy nepřijímat - co ztratíme, když tu nebudeme mít islám? Co nám to tak strašně pozitivního dává? NIC

Neodpověděl jste ale na můj dotaz - pokud muslimové se nadřazují nad ateisty - a podporuje to většina muslimů, takže nejde o ojedinělé případy - tak zjevně z právního hlediska tvoří hnutí směřující k potlačení práv a svobod lidí. Policie je má podle dnešních zákonů rozpustit - nebo ne?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

04.07.2017 23:22:12 - Petr Cvalín
 Dobrý den,
nejsem právník, takže na Vaši otázku nemohu přesně odpovědět. 

V ČR může žít každý. A to za předpokladu, že bude dodržovat tuzemské zákony.