JUDr., PhDr., Zdeněk Ondráček, Ph.D.

  • KSČM
  • Trutnov
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,03. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

05.07.2017 17:52:35 - zebra

Česká vláda oficiálně přiznává, že muslimové mají ateisty za "dno klasifikace lidských bytostí". Proč tedy nejsou islámské obce zakázány 2?

Prominte, ale na tuto otázku jako bývalý policista odpovědět můžete...pokud islám nadřazuje muslimy nad ateisty - a většina muslimů v čr to podporuje - tak netvoří potom obecně muslimové hnutí směřující k potlačení práv a svobod lidí? Neměly by tedy všechny islámské organizace být zakázány?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

06.07.2017 7:54:58 - JUDr., PhDr., Zdeněk Ondráček, Ph.D.
Dobrý den,o tom, která strana nebo hnutí má být povoleno nebo naopak zakázáno rozhoduje MV. Pokud disponujete důkazy, že je porušován zákon podejte podnět a MV bude z moci úřední konat. Pokud to vláda sama přiznává má podat podnět MV ona. Proč tak neučinila nebo možná i učinila, ale neznámé výsledek já nevím. Znovu odpovídám dotazuje se na vládě. To nemá nic společného s tím, že jsem bývalým policistou. Přeji klidný sváteční den.Zd. Ondráček