Mgr. Karel Novotný, MBA, LL.M.

  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,7. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

20.06.2012 21:07:53 - Sical

cena vody

Dobrý večer pane magistře. Vím,že jste krajský zastupitel a máte tu moc podávat zákony, návrhy, podněty či jiné připomínky těm "pánům" tam nahoře. Proč tedy neřešíte v rámci své kompetence tuto velkou regulaci vody v rámci kraje. Proč se o tom nemluví veřejně?! Cena vody je opravdu nesmírně vysoká, a za každý snížení či rok bez navýšení je dobrý pro lidi, co opravdu šetří jak a kde můžou. Mělo by se o tom hovořit na veřejnosti a trochu rozptýlit politiky, kteří rozhodují o nás a bez nás. Spozdravem Karel Sáva

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

04.07.2012 0:40:32 - Mgr. Karel Novotný, MBA, LL.M.

Dobrý den, dovoluji si Vás odkázat na web Gama rádia www.gamaradio.cz, kde jsem 26.6. v pořadu Coffe Corretto odpovídal reportérce pořadu v 30 minutovém rozhovoru na vše, co se týká ceny vody, majetkových struktur v Ústeckém a Libereckém kraji souvisejících s cenou vody, i na otázky týkající se regulace ceny vody. Na svých webových stránkách, www.karelnovotny.cz budu mít tento rozhovor v příštím týdnu. je tam řečeno vše podstatné.

Hezký a klidný večer

Karel Novotný