MUDr. Gabriela Pecková

  • TOP 09
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,69. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

18.07.2017 9:21:55 - Osceola777

obchod s lidskymi organy

Dobrý den paní poslankyně,
Potěšilo mě, že se Vám, stejně jako mně, hnusí obchod s lidskými orgány, a že se tím tématem zabýváte. Mnohem ale bude ten pocit boje za spravedlnost vypadat poctivější, pokud se budete tím tématem zabývat i na územích mnohém blíž než je Čína.
Okupovaná Autonomní provincie Kosovo a Metochie byla, a je, jak dle žalobkyně Haagského tribunálu Carly del Ponte, tak i dle zpravodaje EU Dicka Martyho, nebo vyšetřovatele Clinta Williamsona, epicentrum násilného odnímání lidských organu z lidí zajatých teroristy kosovskoalbánské učk (kterým vitální organy byly odnímáni zaživa).
„Na Williamsonovo oznámení reagovala organizace ochránců lidských práv z Amnesty International "Pro rodiny 400 kosovských Srbů, které UÇK unesla a převezla do Albánie, kde byli asi zavražděni, je to krok směrem ke spravedlnosti,"
Budete se tím zabývat navzdory tomu že Vaše strana podporuje ten teroristický „stát“, vznikly loupením území jiného státu?(na rozdíl od prezidentů Zemana a Klause)

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.