Jaroslav Kubera

Zemřel dne 20.1.2020 ve věku 72 let
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,5. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

20.07.2017 19:13:20 - Pietro Rosso

Dotaz na pana senátora Kuberu.

Pane senátore,
jak můžete na půdě Senátu hovořit o zákonu č. 553/1991 Sb O obecní policii, když o něm vůbec nic nevíte. Četl jste ho vůbec někdy? Pracuji u Městské policie HMP více, jak 21 let , takže si můžu dovolit o práci OP či MP hovořit, jelikož jsem zažil už spoustu novelizací tohoto zákona.
Tak jak jste schválili předchozí novelizace zák. č. 553, tak MP (OP) odvádí svou práci. Co se týče měření rychlosti, tak jste pronesl velikou nepravdu. MP (OP) neprovádí měření rychlosti, kde se jí zlíbí, toto měření provádí v místech určených Policií ČR. to je jedna věc.
To, že si někde všichni strážníci v obci jezdí v autech není jejich problém. Když jim obce auta nakoupí, tak proč mají stát někde na parkovišti? To by bylo hospodárné. Takže si laskavě neotvírejte ústa na zaměstnance MP (OP) a neurážejte je.
Mám pro Vás jiný návrh. Postarejte se o nesmysl, kdy policisté i strážníci dávají POKUTY na místě. Nechte toto na správních orgánech v kancelářích a ne na ulici. Děkuji

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.