PhDr. Zdeněk Soukup

  • ANO 2011
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,81. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

31.07.2017 18:42:12 - jan dačický

Prováděl jste průzkum??Vaše reakce na nepovolenou technopárty

cituji "Většinou se ale jedná o středoškoláky a vysokoškoláky. Mluvil jsem s mnohými z nich, jsou to bankovní úřednice a úředníci, manažeři, projektanti... ""prováděl jste prosím nějaký průzkum??Já jsem byl před lety, stejně jako několik tisíc dalších lidí, obětí jedné takové akce "technařů" a slyšet celou noc neustálý hluk který prochází i zavřenými okny, který se podobá se chodu pomalu běžícího motoru,a přivádí k šílenství lidi i zvířata,chápu že ve vaší rezidenční čvrti se to nestává.Jak se říká "sytý hladovému nevěří"."""Stejně, jako generace JFK, Clintonů a Havlů... Jsou to přemýšliví mladí lidé, kteří časem srovnají svůj hodnotový systém.""""""Kupodivu několik účastníků tehdejší akce znám,jeden z nich zdatný vařič pervitínu touto dobou ve výkonu trestu.Druhý invalidní důchod "na hlavu" vyšlehaný z drog.Děkuji už vím proč nemá volit ANO

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

02.08.2017 22:27:42 - PhDr. Zdeněk Soukup
Nedělal jsem průzkum. Jako reportér ČT jsem ale s mladými lidmi na techopárty mluvil. Byl jsem u brutálního policejního šturmu v Mlýncích, natáčel jsem i technoparty na jiných místech. Pozoruhodná je vysoká organizovanost při úklidu po akci. Na charakteristice běžného účastníka trvám. To, že se mezi masou lidí najdou provokatéři a třeba i vařiči pervitinu, připouštím. Není to ale tak, že všichni účastníci technoparty ujíždějí na drogách.