ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

13.08.2017 11:16:50 - František Bystřický

Superlídr

Dobrý den. Chtěl bych se zeptat, jestli si SPO nedala volbou svého superlídra vlastní gól. U strany, která myslí na lidi a chce podporovat pana Zemana, bych v roli největší osobnosti a volebního taháku čekal inženýra agronoma, strojaře nebo Ovčáčka, ne někoho kdo má jen humanitární vzdělání a navíc pseudonym převzatý od kapitalistického hudebníka z imperialistické Anglie. Dělá to špatný dojem. Zvažte to ještě!

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

16.08.2017 4:18:25 - Jan Veleba

 Dobrý den. Pokud narážíte na mně, tak já jsem inženýr mechanizátor a k tomu ještě promovaný sociolog a pedagog. Jinak nevím, jak jste přišel na to, že pana, dodám slovo "prezidenta", Zemana by měli podporovat pouze lidé ze sektorů, jak naznačujete. Nebo tím chcete označit agronomy, tedy zemědělce a strojaře za lidi méně hodnotné?

Nebo naznačujete, že pan prezident Miloš Zeman je člověk, jehož obzor dosahuje do těchto oborů a dál ne?

Vaše vidění světa na mne dělá špatný dojem a to je známka toho, že jsme superlídra, tedy Františka Ringo Čecha zvolili velmi dobře. Minimálně proto, že je vlastenec, jeho názory jsou jasné a zřetelné a nějaké úvahy o kapitalismu a imperialismu - no, posuďte prosím sám.