PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

14.08.2017 21:51:46 - Potomek Jana Žižky

Sjednocení vlasteneckých stran .

Vážený pane Sládku, pamatuji si Vás a Vaši činnost v parlamentu z 90- tých let. Dodnes s potěšením vzpomínám na Váš projev proti zvolení agenta STb Havla alias Tomise. Necítíte frustraci z toho, že vlastenecká platforma v ČR je roztříštěná a možná i ůmyslně rozdělená? Necítíte potřebu ji sjednotit? Nebo alespon iniciovat spolupráci? Jinak přeji hodně zdraví a chuti do další práce.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

15.08.2017 19:52:15 - PhDr. Miroslav Sládek
 Dobrý večer,když nepočítám doby vzdálenější, kdy jsem třeba inicioval Mimoparlamentní sněm za účelem sjednocení tehdejších stran proti nadvládě tehdejší garnitury, tak jsem poslední dva roky věnoval intenzivní práci na tomtéž. Ke každému kdo se dostavil na taková jednání jsem přistupoval s maximální vážností a vždy jsem nabízel, že se i stáhnu z politiky, pokud by to byla překážka sjednocení.Bohužel výsledek byl ten, že si ještě další zoufalci začali zakládat vlastní pidistraničky. Tento rozklad pokračoval, protože naprostá většina tak zvaných vlasteneckých politiků si zakládá a vede strany jenom proto, aby se dostali přes 1,5 procenta a měli tak prostředky na další živobytí. Prostě nechutné. Takže nakonce nezbylo než tyto snahy ukončit a kandidovat pod tradiční značkou SPR - RSČ.Děkuji za dotaz.