PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

27.08.2017 13:11:36 - Mgr. Andrea Humlová

Policie a politika

Dobrý den, pane předsedo, slyšíme často, že policie zasahuje do politiky, zejména z úst poslannců ODS a ANO. Co tomu říkáte?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

27.08.2017 13:24:28 - PhDr. Miroslav Sládek
 Dobrý den,je zajímavé, že když mne srazili se schodů pod sochou sv. Václava, a já jsem volal sanitku, jak z televizního záznamu odečetl soudní znalec na odečítání ze rtů, tak strážníci prohlašovali, že jsem jim nadával. Všichni politici tleskali a nikdo neřekl, že městská policie zneužila svoje postavení. Když po mně házeli agenti BIS vajíčka, která za rohem kupovali na potvrzení, aby si je mohli nechat proplatit, všichni politici opět tleskali. Když mne zavřeli jako kandidiáta na prezidenta několik dní před volbami? Kromě poslanců SPR - RSČ a Jean-Marie Le Pena, Víta Tajovského, se mne nikdo z politiků nezastal. A teď si stěžují.Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá. Vrcholem je, že se Babiš, který je prý v politice nový, nechal slyšet, že všechny kauzy od Bartončíka, agenta STB v roce 1990, až po Nečase, jsou příkladem, že policie jedná na objednávku, je zneužívána, a vůbec všechno to jsou politické kauzy.Je zajímavé, že ne mne v tom výčtu nějak zapomněl. Už aby byl ten .... alespoň na Mírově.