ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

29.08.2017 13:51:12 - František Bystřický

Socha

Dobrý den, pane inženýre senátore. Díky za odpověď na moji předchozí otázku. Vaše odpověď vzbudila na twitteru upřímný úžas a jistě se tím zvedl voličský potenciál vaší strany. Rád bych ještě jednou využil vaší komunikativnosti a nevídaného ostrovtipu a zeptal se, zda Strana práv občanů neuvažuje o vztyčení sochy pana, dodám slovo "prezidenta", Zemana. Myslím, že jako největší žijící Čech by si tuto poctu jistě zasloužil a minimálně v Praze by sochu mít měl. Jen tak na první dobrou mě napadá např. Letenská pláň nad Čechovým mostem - místo toho ohyzdného kyvadla nebo metronomu nebo co to je... Myslím, že lidi sami by rádi v národní sbírce přispěli nějakou korunou; sbírka by mohla např. být součástí sběru nominačních podpisů. Myslím, že by to stálo za úvahu.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

30.08.2017 20:30:11 - Jan Veleba

 Tak milý pane Bystřický, začnu odzadu. Podpisů touto dobou máme 65 tisíc a pokračujeme.

Pokud se týká vztyčení sochy největšího žijícího Čecha - vy jste trošku, omlouvám se, opožděný. Sochy se v dnešní demokracii stavějí pouze Havlovi, ale ten už nežije. Přemýšlím ale, že byste mohl zvážit, poradit, zda neuvažovat o soše, někdy do budoucna, pro skutečného Čecha jménem Ringo. Co na to říkáte?

A nakonec k upřímnému úžasu. Víte jaká smrt je nejhorší? Z vyděšení ....