Jozef Regec

Strana PRO Jihomoravský kraj
  • PRO
  • Černá Hora
  • zastupitel městyse
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,34. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

05.07.2012 14:29:27 - tříska

Odpověď na dotaz

Dekuji za odpověď. Mohu se tedy zeptat, na co se jako ,,stínový ministr“ školství zaměříte v nejbližší době? A opravdu si myslíte, že je dobré v době krize rozšiřovat státní aparát a ne naopak byrokracii snižovat? Nebylo by lepší než zřizovat nové ministerstvo, což je jistě finančně náročné, dát ty peníze přímo do sportu?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

02.08.2012 13:50:12 - Jozef Regec
 Vážený pane,

jakožto odborný poradce/mluvčí pro sport budu vytvářet koncepci systemizace a financování sportu a zasazovat se o změny příslušných zákonů, jenž problematiku sportu upravují, aby ve výsledku došlo k větší podpoře sportu ze strany státu.

O otázce samostatného ministerstva sportu či odděleného resortu sportu v rámci ministerstva školství se v rámci ČSSD teprve diskutuje, a proto se v tuto chvíli k tomu nebudu dále vyjadřovat. Změna v resortu školství a sportu by se samozřejmě připravila tak, aby nebyla finančně náročná. Přesto si myslím, že by si sport zasloužil sjednocený aparát, který by sport v naší zemi podporoval a vedl.

Děkuji za Vaši otázku

Jozef Regec