Mgr. Miluše Horská

  • BPP
  • Pardubice
  • místopředsedkyně Senátu
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,75. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

07.07.2012 11:10:03 - frantisek stibroh

Vláda řeže, netvoří pobídky

Lékařský odborový klub v čele se svým předákem Martinem Engelem tvrdí, že jednání s vládou nikam nevedla, a proto musí přistoupit k tvrdým protestním akcím. Čeští lékaři tak podle něho chystají další akci a tentokrát ve spolupráci s kolegy ze zemí Visegrádské čtyřky a hromadné výpovědi budou podávat koordinovaně s nimi. Co si o tom myslíte? Nemyslíte si, že jde o nehoráznost? Vždyť už nedávno (aspoň do určité míry) byly jejich požadavky vyslyšeny. Všichni si musí utahovat opasky a doktoři jen zneužívají svého postavení.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

21.07.2012 9:16:36 - Mgr. Miluše Horská
Z jistého ohledu je to jistě nehoráznost. Jsme svědky absurdních situací, kdy nám tečou peníze ze státního rozpočtu mimo systém. Jednou z oblastí je právě zdravotnictví. Myslím, že odboráři spíš upozorňují na absenci systému a aroganci, s jakou vláda jedná a změny provádí. Zákony se šijí horkou jehlou, všechny akceptované i neakceptované pozměňovací návrhy zákonů se ukazují v krátkém čase jako oprávněné, mnohé zákony neprochází legislativním kolečkem a je to na nich vidět. Vláda řeže, netvoří pobídky. Chápu reakci lidí ze zdravotnictví, i když s ní nesouhlasím. V našem hospodářství je pácháno spousty nenavratilných chyb. Chybí releventní diskuze - proto lidé využívají svého práva - stávkovat. Zdravím VásM. Horská