ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

19.09.2017 11:52:34 - kahovo

Volební potenciál

Vážený pane senátore, poprvé jsem zaznamenala uvedení SPO jako strany, která má větší podporu voličů. Dříve jste byli vedeni v kategorii "ostatní". Dnes jsem zaznamenala, že pro stranu SPO je uveden 2,4% potenciál. Domníváte se, že to znamená, že Vaši stranu přestanou přehlížet média?
Držím Vám palce. Jarka

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

22.09.2017 16:40:12 - Jan Veleba

 Dobrý den Jarko,

omlouvám se za trochu pozdní moji reakci, ale měl jsem problém odeslat odpovědi - u předchozího dotazu se mně to nepodařilo vůbec, u toho Vašeho to zkouším podruhé. Ale k věci. Na Vaši otázku bych si přál odpovědět kladně, ale to se v krátké době pozná.

My ale nespoléháme na média a začínáme dělat kontaktní volební kampaň, o které se nechci z pochopitelných důvodů teď a zde rozepisovat. Já mám jedno životní přesvědčení, které bych vyložil asi takto:

Když se chováte slušně, když jdete za svým cílem, o kterém jste přesvědčena, že je správný, když to neděláte jenom pro peníze a když vás lidé znají a máte něco viditelného za sebou, tak se výsledek dostaví. Naším prvním takovým výsledkem je onen potenciál, který uvádíte a který bude stoupat.

Děkuji Vám za podporu a věřím, že ji nezklameme.