JUDr. Jiřina Rippelová

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,25. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

14.07.2012 12:54:26 - J.Stamberk

Obhajoba mandátu

Dobrý den. Vy nebudete obhajovat v podzimních senátních volbách svůj mandát? Jak to? Na stránkách ČSSD je jako kandidát vol. obvodu Domažlice Jan Látka.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

15.07.2012 8:24:51 - JUDr. Jiřina Rippelová
V únoru proběhly primární volby kandidáta do Senátu v rámci ČSSD a pan poslanec Látka získal v druhém kole více hlasů, takže byl ČSSD nominován on. K průběhu konference se nebudu vyjadřovat.
Původně jsem byla rozhodnuta z vysoké politiky odejít. Také díky slíbené podpoře/nepodpoře ze strany vedení ČSSD. Dostala jem několik nabídek kandidovat do Senátu za jiný politický subjekt, v jiném volebním obvodě. Zvažovala jsem i kandidaturu jako nezávislá.
Nakonec mě oslovila nabídka strany SPOZ-Zemanovci, za které budu kandidovat jako nestraník do Senátu v podzimních volbách. Jedním z důvodů je také podobnost programu SPOZ a ČSSD. Znamená to bohužel, že musím ukončit členství v ČSSD, což mě samozřejmě po tolika letech vůbec netěší.
Přeji hezký den
S pozdravem
Jiřina Rippelová
senátorka PČR