Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

06.10.2017 15:20:42 - Jan Žižka 007

Vlastenci se musí držet pospolu! Aneb národní jednota pronárodních vlasteneckých stran a skupin

Dobrý den.
Uvažujete o nějaká spolupráci se stranou Svobodných? Ano, je jistě mezi oběma stranami řada ideových rozporů (když nepočítám tu nesmyslnou a zbytečnou podpásovku, které se dopustil Petr Mach vůči vám v jedné z posledních debat). Ale v jedné věci máte společné zájmy - OBRANA VLASTI - NACIONALISMUS.

Odpor a snaha o výstup z EU, odpor k islamizaci Evropy a neomarxismu, obrana národních-kulturních kořenů našeho národa atd. A např. na referendu o výstupu z EU by se obě strany jistě shodly.

A je přece známým historickou praxí, že v čase ohrožení vlasti má být národ jednotný v obraně. Např. tak, jako se husité (umírnění i radikální) sjednotili v obraně země proti křižácké invazi, jako byl náš národ jednotný v čase národního obrození a revolučního roku 1848, jako byl jednotný v roce 1918.
A hádky a novodobá bitva u Lipan mezi pronárodními vlasteneckými stranami je to nejhorší, co by se v čase ohrožení vlasti mělo dít.

Děkuji za vaši odpověď a přeji vám a SPD hodně úspěchů.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.