MVDr. Pavel Bělobrádek, Ph.D., MPA

originální osobnost, konečně,jako každý člověk
  • KDU-ČSL
  • Královéhradecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,07. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

16.07.2012 20:30:55 - masa

Program strany

Pane předsedo, děkuji za odpověď. Jen já osobně jsem výtku pana Dernera pochopil tak, že KSČM a KDU-ČSL do politiky vůbec nepatří, jelikož jde o protipól politických stran. U komunistů je jasné proč a u Vás se hodně mluví o tom, že ač jde o stranu s dlouholetou historii, dnes je již nevolitelná. Mnoho věcí z Vaše programu je totiž pro mnohé nemožné – viz zákaz potratů…

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

17.07.2012 11:08:12 - MVDr. Pavel Bělobrádek, Ph.D., MPA
Já si myslím, že budete překvapen, že umíme nabídnout i to, co se od nás léta nečekalo. Nechali jsme si udělat obsáhlý průzkum o tom, kdo jsou aktuálně naši voliči a vyplynulo z něj, že nyní nás volí jedna třetina absolutních ateistů, jedna třetina lidí, kteří nevěří, ale uznávají naše hodnoty a pouze jedna třetina našich voličů se účastní aktivně bohoslužeb. Soustředíme se proto v našem novém programu (na kterém již pracujeme a jehož první výstupy byly prezentovány na programové konferenci) na tyto body: Alternativní ekonomické koncepce rozvoje (jiná cesta, než navrhuje vláda), jiná nabídka řešení důchodové reformy, omezení korupce standardními nástroji jaké mají naši sousedé, zpřísnění veřejné kontroly a zvýšení pravomocí NKú, výrazné omezení lichvy a hazardu...zkrátka a dobře, máme toho hodně co nabízet a naši ekonomičtí experti (i vážení ekonomové) nám potvrzují, že jdeme správnou cestou. Naše země potřebuje vizi - a ta nespočívá v chaosu, izolaci a korupčním marazmu.