Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

23.10.2017 13:12:56 - Ceskyobcan

Prosazování programu SPD

Vážený pane Okamuro, já i moje rodina jsme vložili svůj hlas pro stranu SPD a váš program v letošních parlamentních volbách. Gratulujeme ke vstupu a k relativně vysokému počtu hlasů. Můj dotaz zní:
Nemyslíte, že v zájmu realizace alespoň části programových věcí - jako je např. obecné referendum, by nebylo přeci jenom vhodné to klukovské a striktní, s Babišem do vlády nikdy, pragramaticky zhodnotit stav věcí a do vlády jít. Ostatně pan Babiš je právně opět mimo trestní stíhání. Možná, že dodržíte slovo, že s Babišem ve vládě NIKDY, ale nic z programu nakonec i přes snahu neprosadíte a to si myslím bude pro příští volby potom Váš velký problém a já bych Vás už nevolil. Kompromis a určité oběti v rámci výsledku jsou zcela jednoznačně na místě. Jste "rváč a bojovník" nebojte se a jděte do toho na plno. Já jako volič ne neptám kdo a jaký je, ale co skutečně pro nás pozitivního udělal. Prosím o odpověď. Děkuji, přeji silné nervy, hodně zdraví a zatím stále máte naši podporu. Vojtěch Nagy

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.