MVDr. Pavel Bělobrádek, Ph.D., MPA

originální osobnost, konečně,jako každý člověk
  • KDU-ČSL
  • Královéhradecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,07. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

20.07.2012 17:02:05 - astor

To, jak nás vnímáte Vy (tedy ryze negativně), je Váš pohled na věc

Opravdu se vám množí voliči a nebo jen po bolševicku říkáte nahlas své nejtajnější sny? Mohl by jste, prosím, představit nějakého toho vašeho anoncovaného pravicově orientovaného nového voliče osobně? Pohybuji se v různých společenských vrstvách, ale živého voliče staro-Národně Frontovní ( kolaborace s bolševíky do r.1989) či novo Národně Frontovní(kolaborace s ODS, případně s ČSSD do té doby, než vaše disciplinovaná voličská základna vymřela a zbytek jste k smrti otrávili luxovským žvaněním) žádného doopravdy neznám. Zato vím, co si normální střední generace o Lidovcích povídá. To o tom, že více ambicí než schopností je to pravé lidovecké.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

23.07.2012 14:06:20 - MVDr. Pavel Bělobrádek, Ph.D., MPA
To, jak nás vnímáte Vy (tedy ryze negativně), je Váš pohled na věc. Nesdílí ho podle posledních průzkumů už 8,3 procenta voličů, kteří by nám dali hlas. Asi mají své důvody, (stejně jako Vy ty své, proč právě nás ne). Nejvíce se jich právě rekrutuje z té „normální střední generace“, jak píšete, tedy 35 – 55 let. Nejsou to lidé z velkoměst, ale ze středních městských aglomerací a venkova, kde se nežije tak dobře a snadno, jako ve velkých městech. Srdečně zdravím a přeji Vám i nám víc vzájemné tolerance. Se sprostými urážkami se jako stát daleko nedostaneme, jak nám právě předvedl pan Kalousek. Naopak, co chybí, je vůle a schopnost se civilizovaně a státnicky domluvit.